valbooooorg

usch va tråkigt att blogga, ärligt min blogg är så jävla tråkig i varje inlägg står det hej jag pluggar eller hej jag är med aylin hejdå. och på helgerna har jag fullt upp än att lixom sitta och blogga. just nu tänker jag bara blogga när jag känner för det inte varje dag det blir bara för mycket.
idag är det iaf valborg som ni kanske visste?
kommer bli sämst uppdatering haha.
men som sagt jag uppdaterar när jag känner för det jag kommer väl komma igång sen igen för jag tycker att det är kul men det är bara väldigt mycket skola och läxor och när det inte är de så är jag med mina kompisar.
 så att ni vet så lägger jag ner bloggandet ett tag tills jag har ork till det.

nyss vaknat hihi

haha godmorgon eller nått somnade när jag kom hem alltså 3 vaknade nu har typ missat lunchen och allt.. haha
idag har det varit en helt vanlig dag gympan va störd vi skulle typ kolla på en film och göra som en tant och varje gång hon sa att vi skulle göra något sa hon oxå " sug in naveln nu!" vi bah wtf? haha.
helt ointerssant dag jag har bara sovit och gått i skolan. men nu ska jag resa mej upp från sängen och äta kalla pannkakor hihi.

haha vafan är det för fel på flen? varför ska alla veta allt om alla?...


dålig uppdatering

hej, förlåt för dålig uppdatering. eller vänta? haha det här är min blogg så jag uppdaterar när jag vill och känner för det ^^
HELGEN HAR VARIT GRYYYYYYM!
bara så ni vet kommer jag aldrig bli kock... för jag kan inte ens steka ägg HAHA
men iaf så har jag inte sovit ett skit på hela helgen och har varit så grymt sliten pga det idag haha har värsta påsarna under ögonen och rödspräckta ögon så det blir att somna tidigt idag om jag nu kan haha..
Vaknade hos aylin med världens huvudvärk gick hem ganska tidigt åkte med pappa till golfbanan även fast jag va så grymt trött och allt men lite sportdryck gjorde det hela bättre! Det är så grymt skönt att vara ute på golfbanan för jag mår bara bra av det jag blir så glad i hela kroppen (även fast jag suger haha) det är iaf så grymt kul. Sen kom jag hem åt hamburgare sen tog jag ett bad hade ljus och så läste jag och lyssnade på massa söta låtar. Har nyss haft ansiktsmask och ska skrubba ansiktet nu och plocka ögonbrynen. Känner mej så grymt mycket fräshare än förut haha. Imorgon ska jag uppdatera mycket bättrre för har inte rikitigt haft tid. aja puss på er


cause we were never in love

tja! nu har jag och aylin varit ute i solen och hoppat studsmatta jag har shorts på mej för jag vill bli brun! inte för jag tror att solen tar så mycket nu men iaf....
hehe jag ska typ fixa mej nu men mina saker är hos aylin haha så jag får typ måla naglarna osv ;)
jag ska sova hos aylin inatt hennes föräldrar ska va borta ett tag men då ska vi titta på film :)
hihihi
uppdaterar senare med dagens outfit :)

jag döör så snygg du är

piiiiiiiics

kvällen va grym igår! haha vi kunde inte sluta garva båda vaknade med huvudvärk och påsar under ögonen. karin och alien style. hahahahahah!! jag har masssa bilder från igår synd bara att det va förmörkt, så man ser inte vad det är på bilderna xd
hehe lite bilder tagna nyss




jag älskar dej bästavän♥

muuuuuuuuuuuuuuuu

DU AYLIN HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA ASSÅ HAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHH
vi är liiiiiiite flummmmmmmmmmmmmmm
pringels är götttttttttttt!!!!!!!!!!!!

Fredagsmys (mobilblogg)

Nu ska jag och Aylin ha filmmaraton. Vi har fanta, pringels, godis och såklart popcorn med smör! Haha :D pusshej ha en mysig fredagskväll för det kommer vi ha!

adidas



2 nya färger har kommit fast jag tyckte faktiskt dom va lite tråkiga.
men om jag ska säga vilken som va finast så va det nog den blåa men det är ingen jag jälv skulle köpa.
vilken tycker ni är finast?

Hos aylin

hejjjj är hos aylin nu blir nog att sova här hihi
en bild på sötnosen

pusshej ♥

godnatt

hej! har nyss tittat klart på shutter island den va grym fast lite småläskig fick tårar i ögonen men rekomenderar den!
har nyss kollat på mina omdömmen jag har g i allt wiiiie o lite bättre i annat oxå hehe men ska lägga mej nu godnatt <3

jossan ♥

hej har nyss fixat jossans blogg! :D tycker den blev fin
tryck här -->sötnosensblogg för att komma till hennes blogg

PUSS PÅ SÖTNOOSEN! jag älskar dej♥

när ska det bli fint väder?

hejsan alla bloggläsare! det regnar fett mycket ute det brukar va mysigt när det regnar men då ska man va med någon sötnos man tycker om och titta på film och mysa! men nu är det inte så, förhållanden är bara jobbigt klarar mej ärligt talat bättre utan kille.

nog om det vetni vad jag funderar på?
färga håret svart och sen nivet sätta in löshår med kretinvax?
så här typ fast ja
vad tycker ni om det?

filmdags! shutter island

hej! nu har jag tränat mage haha.. ursäkta jag va lite arg förut hehe... men idag så har vi haft biologi prov det gick bra kunde allt utom en fråga som jag fick hjärnsläpp på, imorgon har vi svenska prov i grammatik typ och spanska glosor och engelska glosor mycket skola just nu tråkigt i know men viktigare ja så ni får nöja er med tråkiga inlägg, men snart sommarlov ju!
men nu ska jag titta på shutter island med mina föräldrar thihi puss hej
i helgen ska jag nog åka till alex i eskilstuna isf sover jag nog där hela helgen men vi får se.


den 11/5-16/5 ska jag träffa ella och va med i hennes skola på onsdagen sen åker vi hem till mej på fredagen och sen åker hon hem på söndagen. saknar henne även fast vi träffades på påsklovet. hoppashoppashoppas iaf att det går att vi kan träffas! thihi!

jag är arg

öqgnjlRIHNGRKBGRJBKJGRbgrkjjrkgjbgrkajbgrkkjlgnkjbgkwbgkarbfekbekjb

ska plugga sen träna uppdaterar sen jag är arg.

alvis



jag älskar dej alva alvis ebba elisabeth gustafsson
saknar våran tid enormt när vi alltid gjorde kladdkakssmet, du har varit som min syster hela livet vi börjar bara glida isär mer och mer och jag vet inte om jag klarar av det för du är så grymm, du är lixom bara min. det är nog bara jag som känner dej precis som du är  jag kan va med dej o sen gör jag nått cp och vet precis vad du ska säga innan du ens sagt nått. haha våran humor är så jävla bäst, titta på alla bilderna så får du nog flashback sommaren 09 va bäst typ. jag saknar dej så det gör ont hjärtat men jag vet inte hur vi ska få allt att bli som förut men vad du än gör så kommer jag aldrig sluta älska dej du fyller år imorgon och jag hoppas du får världens underbarste toppen dag vet inte hur du hade tänkt att fira dej... du ska få en helt speciell present av mej jag lovar! du är speciell du är något extra, du är som nutella på en macka men kan inte få nog av det! haha de där lät trögt emma kom tillbaka gumman jag beöver dej verkligen. ditt blod rinner i mina ådror vare sig du vill eller inte, blodsystrar livet ut det går inte att ändra på. jag kan verkligen inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dej men nu vet du det iaf puss på dej gumman ♥

rubriker suger.

hejhej! klockan är sex nu och jag somnade när jag kom hem... så nu blir det att plugga som en idiot till biologiprovet imorgon städa ska jag också göra känn som jag gör det varje dag men jag gör aldrig det utan jag börjar sen orkar jag inte haha.. engelskan måste jag också plugga till det är så himla mycket skola just nu känns som allt kretsar kring det så har inte så mycket tid att blogga osv men ska försöka så gott jag kan.

AHAHHAHAHA AYLIN RAMLADE IMORSE NÄR HON SKULLE CYKLA UPP FÖR TROTTOAREN HAHAHA hur är det i benet nu sötan? ♥

haha pusshej


HAHAH....

BJUDER PÅ BILDERNA säg vad ni vill för vi är SNYGGGA!!!!!!! hehe..






hejjjjj

hej allihopa mådde inte alls bra igår va helt sliten! har pluggat lite nu och så, snart kommer sofia och jag vet inte vad vi ska göra men vi kommer nog på nått roligt. min webbcam laggar massa men hoppas den funkar snart för vill lägga upp några bilder haha! försöker övertala mej själv att det snart är sommar att det verkligen är sommarlov snartsnartsnart.
 
dom bästa låtarna just nuuuu




hehe

seg uppdatering idag, har bara kollat på tv o så har väldigt ont i lungorna och revbenen så jag tror inte jag vågar va med på gympan imorgon haha.
uppdaterar mer imorgon om jag inte mår bättre sen, vi seees!

hej alla glada

hellu, just nu gör jag inget haha va med aylin i etuna ju, hittade en tröja och ring..? och solglasögon!


jag just nu och tröjan jag köpte
bild på solglasögonen kan ni få när jag tagit nån härlig vårbild ;)

etuna med aylin

hej, bloggar från pappas data nu, jag och aylin har nyss fixat oss och ska åka till etuna med hennes föräldrar.
igår va vi med david haha vi hade skit kul ju, aylin somnade då haha :(
men uppdaterar senare när vi kommit tillbaka pusshej

ambulans, sjukan och shit.

hej min dag har varit... full av drama?

vi hade gympa, jag fick lite svårt att andas så jag tog min bricanyl (astma medicin) men det blev inte bättre utan fick inte ner luft i lungorna så halva gympa lektionen fick jag sitta ner och försöka andas men det blev inte bättre, spolar fram lite, då va vi påväg upp till skolan och det blev heller inte bättre av att andas frisk luft i skolan så drack jag massa vatten men det blev bara värre och värre tog medicinen fler gånger än vad man egentligen ska. fick panik för det bara blev värre jag grät hysteriskt och kunde inte andas alls det va så jävla hemskt det känndes som jag skulle dö som det va mina sista andetag. när jag låg ner i abasen och försökte andas så kom erika och marika (min klassmentorer) och dom visste inte vad dom skulle göra, jag va jätte arg för jag inte kunde andas så när nån frågade mej hur jag mådde så skrek jag så högt jag kunde VAFAN TROR DU? JAGF KAN FAN INTE ANDAS. sen så sa erika: ambulansen kommer snart så duvet. jag bah: jag sätter mej inte i nån j*vla ambulans om jag inte har fått gå på toa innan o sen började jag garva sammtidigt som jag stog där och inte kunde andas hahah. iaf så kom ambulansen sen och jag kördes in till katrineholmssjukhus (själv) med två sjuksköterskor ni vet? allt va jätte läskigt och jag av jätte rädd. fick andas i nån konstig sak där det kom rök (medicin) ut från. jag trodde jag skulle dö helt seriöst. men nu har jag fått medicin som ska hålla några dagar men ska helst inte anstränga mej så mycket men snart kommer aylin hit! efter jag och mamma kom ut från sjukhuset så åkte vi till donken eftersom jag va sjukling thihi. men nu sitter jag här i sängen och tar det chill.

annars har dagen varit helt normal! pusshej :)

Morgoninlägg

Godmorgon alla blogglärare! Just nu sitter jag framför tvn och tittar på vakna med the voice och äter frukost, eller ja en nutellamacka. Jag är lite galen. Det snöar ute, jobbigt läge. Får skjuts iaf det är bra! puss hejdå

don't try to change me

aylin somnade tydligen hon ringde aldrig haha men mitt rum blev iaf rent.
funderar på att antingen träna eller gå och lägga mej ingen aning vad jag känner för.


fyfan får snart mina omdömmen känner inte att jag kommer få så bra i so med tanke på hur tråkigt jag tycker det är att läsa och skriva om grekisk mytologi, religon, historia, nog dom segaste ämnena som finns musik också för musikhistoria är helt..... jag fattar liksom inte grejen med att kunna vad grekerna trodde på? det är ju inte precis att när jag söker jobb så säger dom till mej vem var "Gudinnan Athena" och vad gjorde hon? då kan man ju likagärna svara nej jag vet inte? asså vad är meningen?! kan man inte bara få lära sig saker som man behöver kunna istället för att lägga ner tid på så mycket sk*t som när är det nödvändigt att kunna vad dom spelade för musik på 500talet? och sen frågar man lärarna "varför ska vi kunna det här?" "jag vet inte det står i kursplanen!" HELT ondödigt enligt mej.


i wanna be forever young

hej! jag är trött haha har städat mitt rum nu eller ja ligger kvar lite saker inte för att jag bryr mej så mycket men iallafall ska va med aylin snart när hon har städat klarrrrrt ska hon ringa väntar på det nu va.
dåligt med bilder nu i veckan men lovar att ta MASSA bilder i helgen :)

bilder från jag va blondin



men visst passar jag bättre i mörkt? ser lite fjortis ut i blondt...

test hahaha

den som läser allt är ju grym!

1. Fullständigt namn ? Emma Felicia Eriksson
2. Exakt ålder ? - 13
3. Bor exakt ? - hemma
4. Bor tillsammans med ? - min familj
5. Husdjur ? - inga
6. Färg på ditt hus ? - hmm... vitt
7. När är du född ? - 22 september 1996
8. Klass ? - bästa 7A
9. Vilket år tar du studenten ? - orkar inte räkna
10. Något jobb ? - HAHA nej
11. När ska du sova ikväll ? - när jag är trött
13. Duschat idag ? - nope
14. Kramat någon idag ? - ohyes
15. Pussat någon idag ? - no
16. Vad har du ätit ? - fruuuukost o mat haha
17. Dagens klädsel ? - random jeans och en tjocktröja
18. Dagens smink ? - nothing
19. Dagens sötnos? - hehe
20. Dagens roligaste ? - 7A!
21. Har du många vänner ? - tillräckligt
22. Hur många har du kysst ? - tappat räkningen
23. Vem kramade du senast ? - min syster typ
25. Hur många har varit otrogna med dig ? - vadå? hur menar du nu? ingen om jag fattar frågan
27. Har du pojk-/flickvän ? - nope
28. Vem pratade du med i telefon senast ? - öööh.... =(
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det ? - Ne :)<33 jim

FAVORIT ;
31. Film ? långtråkigt.. haha!
32. Låt ? många
33. Mat - mjölk och flingor
34. Dryck ? - cola light
37. Stad ? - sthlm (hos ella)
38. Land ? - thailand
39. Ämne i skolan ? - engelska/spanska
40. År ? asså nu förstår jag inte igen...

SENASTE ;
41. Personen du tänkte på ? - hahah asså jag kommer inte ihåg... (a)
43. Gången du spydde ? - hej
44. Gången du grät ? - igår va arg :)
45. Pizzan du åt ? - va? när? hur? vem?
46. Gången du var i göteborg ? - i sommras
47. Gången du var i stockholm ? - påsklovet
49. Gången du var hög ? - HÖG? vad syftar du på nu då?!
50. Personen som såg dig gråta ? - några stycken

ANTINGEN ELLER ;
51. Svart eller vitt ? - vitt
52. Hund eller katt ? - cat
53. Festa eller hemma och mysa ? - beror på humör
55. Singel eller upptagen ? - HAHA jag vet inte
56. Kakor eller Bullar ? -  popcorn
57. Lunarstorm, helgon eller playahead ? - AHHAHAHAHHAHAH facebook :D
58. Ragga eller bli uppraggad ? - men hej jag vet inte
59. Big brother eller paradise hotel ? - south park
60. Svart hår eller blont ? - svart
61. Blåa ögon eller bruna ? - bruna
62. Choklad eller lakrits ? - choklad
63. Göteborg eller stockholm ? -STHLM!
64. Högerhänt eller vänsterhänt ? - höger
65. Coca cola eller fanta ? - cocacola light
66. Pizza eller kebab ? - kebab
67. Randigt eller prickigt ? - vaa?
68. Älska eller älskas ? - men haha
69. Leva eller dö ? - LEVA FFS 

ANTAL ;
70. Personer du älskat ? - men oj
71. Personer du hatar ? - men oj
72. Personer som du sagt jag älskar dig till? - tänker inte räkna bara för du vill att jag ska göra det
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period ? - ingen player häär
74. Glassar du ätit på en dag? - oj
75. Festivaler du varit på/ska på detta året ? - fetivaler? menar du typ fest i feln eller? xd
76. Gånger du haft minnesluckor ? - va? vadå när man glömmer?
77. Piercingar har du ? - asså 3 i öronen bara
78. Personer du saknar just nu ? - men många
79. Gånger ditt hjärta brustit ? - 1..2...3.... orkar inte räkna

VEM ;
80. Vill du kyssa nu ? - HEHE
81. Vad ska du göra imorgon ? - vakna
82. Sjöng du senast för ? - min data HAHA
83. Hade du senast en msn konversation med ? - theo
84. Spelade du tv-spel med senast ? - linus eller det va han som spelade haha jag spelar inte tvspel
83. Vill du ta med på en romantisk resa nu ? - jag är inte romantisk, sorrry
86. Vill du kasta en sten i huvudet på ? - ****** thihihhhiihihhiihihhi
87. Förtjänar att dö ? - ingen inte ens nån idiot
88. Vem vill du sova bredvid ikväll? - hehe...

VAD ;
90. Gör dig glad ? - allt, mina fina vänner
91. Gör dig ledsen ? - äckligakjbkjqwbfkjqbrjskuldkänslor
95. Önskar du dig i födelsedagspresent ? - men jag fyller i höst inte nu
96. Längtar du till ? - SOMMMMMMMARLOOOOV!
97. Tycker du om dina betyg ? - har inga betyg men ligger väl bra till
98. Ångrar du mest i ditt liv ? - oj
99. Är det bästa som har hänt dig ? - mycket
100. Är det värsta som har hänt dig ? - pappa


haha tidsfördriv

hejhej

hej allihopa vet att min blogg är rätt tråkig osv hahah
helgen kommer bli grymm! ;) ska sova över med aylin på fredag och lördag oxå tror jag?
jag sov längre än jag borde imorse haha jag orkade inte sminka mej eller nått haha.
hehe uppdaterar snart i think! :)

that i was wrong for fallin in love


It was a feelin i can't explain
And it felt like harmony


AYYYLINÄLSKLING!

hejjjjj sitter här med aylin nuu vi har hoppat studsmatta och pluggat eller vad man ska kalla det... haha
fin bild

det som gömmts i snö kommer fram i tö.. i guess?

tja! :D (ni fattar ingenting av vad jag menar med min överskrift! men det gör jag....)
nu sitter jag här i min soffa ska snart äta, har varit med aylin ett tag vi ska snart va igen ska bara äta osv.
så duktig jag va och glömmer gympakläderna i badrummet? bra start med skolan! fick resultatet på engelska provet idag 62/70 inte så dåligt tycker jag, nöjd är jag iaf! 
 
någon störd bild? OHYES!

VI SES


hehe

ska lägga mej i sängen nu skola imorgon, har vänt på dygnet helt känner jag. gympa imorgon på morgonen INTE KUL! jobbigt som fan aja hejdå dröm sött!

rubrik



failbild på mitt hår? haha


In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.


http://alicialarssoon.blogg.se

har nyss fixat alicias header den blev lite stor osv men ps är så jävla stort när det gäller storlekar!
aja den nya headern:

den gammla headern:

vilken blev finast?


hellllu

godmorgon har sovit tills nu typ blev väckt av mamma pappa och min lillasyster som kom in på mitt rum och hoppade i min säng. dryg som fan! :(
iaf så har jag ny design o så gjorde en till alicia men det blev typ fail? så ska göra den bättre nu!
kunde inte sova igår o sen ringde linus vi snackade en stund men sen skulle han sova o jag kunde typ inte hahah men tillslut så somnade jag. kul med skola imorgon? NEJ säger jag till det.

min nya design

min förra design


alicias header
( klicka på här för att komma till hennes blogg)

men ska fixa en finare nu! haha puss på er♥

DAGENS FRÅGA: vad tycker ni om min nya design? :)


ben&jerry's ♥

hej sitter och äter ben&jerry's nu! blev mys kväll hemma idag för lisa skulle plugga osv.
hehe egopic's!


puss dröm sött! ♥

godmorgon

haha hej min design är helt fail, försöker få tag i lisa men hon svarar inte? haha.
så kan lika gärna fixa min design bättre även fast alicia kommer va tvungen att fixa den senare iaf så ;p
haha pusspusshej

ny design......

failfailfail design hahah någon som kan fixa till headern? isf kommentera
ska gå och dricka varmoboy har grymt ont i magen så ska lägga mej sen eller typ kolla på south park världens sjukaste och skönaste program! helt och hållet min humor! fast jag har ingen humor...... hahah aja puss dröm sött

BLOGGTRAFIK!

har skaffat bloggtrafik! tryck på någon av länkarna och bli medlem
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kknaz
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kknaz
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kknaz
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kknaz

ADIDAS FFS!

den har kommit nu thihhi tycker den är grymt fin :D

puss

.

så j*vla trött på dej och dina lögner, jag orkar inte bry mej längre gör vaf*n du vill med ditt liv det kommer säkert bli jätte bra.
så jävla argargarg.


back on track

hej! nu ska jag sova har ju varit i stockholm hos ella hela veckan har massa bilder men kameran ligger i en annan väska som pappa råkade glömma i en annan bil aja det är väl skit samma får tillbaka den imorgon.
kom hem vid fyra tiden men då träffade jag alex eftersom jag inte träffat honom på typ hur länge som helst? (sen han flyttade dåra) vi hade skit kul!
jag och ella hade det bäst, jag kommer kunna tänka tillbaka på den veckan som jag var där o säga fyfan va grymma minnen!
och det som har hänt i stockholm stannar där! haha! synd för er att ni inte va där :)
thihi pusshej hoppats ni haft det bra ♥


HEJDÅ FLEN

Har packat klart nu ska bara äta nått och sen åker jag till tågstationen ska te min söta ella i sthlm! Kommer hem på torsdag så kommer antagligen inte uppdatera förrns då, kommer inte svara på sms heller för mitt comviq går ut när som helst, vi ses på torsdag då! Puss hej ha det bra

dalle hjärta eriksson

saknar dej gumman,
några bilder ni inte sett på mej o dalle.

"hej heter emma och jag ser ut som en docka...?"


ohyes svart hår ska det va



vi ses efter lovet, hoppas du har det bra just nu!
iloveu♥

aylinsis

varit med aylin idag o så, bilderna från igår va hahah inte så normala... så dom skiter vi i!
dom här bilderna är inte heller så normala men vi bjuder!
jag älskar dej aylin! ♥



hahahahaha ja jag har alltid strumpor med någon konstig färg på eller med någon liten figur på haha fråga mej inte haha...........

haha puss

@ aylin

hej! har varit i sthlm hos mina kusiner idag orkade inte uppdatera när jag kom hem för då va jag med aylin dirket så nu sitter jag i hennes säng och ska sova över hos henne :) kommer bilder från kvällen senare!
thihi ni får ha det så bra sov sött!
gladpåsk föressten! ♥

vi är dom som i slutet inte får varandra.

hejhej har varit på tunapark idag med pappa! vi köpte påskpresent till mamma, jag får min imorgon thihi!
så idag ska jag städa mitt rum sen dra te gymmet med pappa sen får vi se om jag hittar på något med någon :)
imorgon ska jag till stockholm till mina kusiner och fira påsk med dom.

på måndag skulle ella ha kommit hit men vi får se om jag åker dit istället för svea(min lillasyster) har kanske fått vattkoppor..
känner inte att jag ser fullt normal ut på bild idag men skit samma haha.

gymmat!

har nyss varit på gymmet med pappa! vi sprang på nån step up maskin...? o sen så tränade vi mage och armar så jag är helt slutkörd, vi hade med oss vitamin well oxå jag hade vitamin well everyday o han hade defence (stavfel i think)  men nu ska jag hoppa in i duschen känner mej äcklig just nu.
har varken haft fondation eller löshår idag, positivt eller negativt?

men hejjj

dagen har varit grym! vi gjorde lite fint i våran bas? haha.. vi är inte omogna vi har bara kul!
vi lurade oxå våran mentor erika hon skulle kopiera några papper så när hon gick iväg så ställde vi fram klockan en kvart och sen tog alla sina saker och sprang in i grupprummen men hon hittade oss HAHA! men vi fick sluta en kvart tidigare nör vi gick ut från klassrummet skrek vi APRILAPRIL! bra att man kan ta ut det för att få sluta tidigare.. HAHA :D

tryck för större bild tänk på att dom är åt fel håll.. bara att vrida på datan!


Thih

Jag drar till skolan nu, får skjuts. Fyfan va tråkigt inlägg haha.

RSS 2.0